Om Hardeep

HARDEEP DHANJAL

Baggrund

Hardeep blev født i 1977 i Farum lige uden for København. Hans forældre var emigreret fra Indien nogle år forinden. Under sin opvækst i Farum oplevede Hardeep mange udfordringer som en ”fremmed” ”andengenerationsindvandrer” i Danmark. De mange udfordringer i skolen, i hjemmet, samt svære tider som en dansk ”fremmed”,  både udfordrede og udviklede Hardeep som menneske. De unge år gjorde ham stærk og i stand til at håndtere en række nye udfordringer som voksen. Mange af hans kampe i livet er blevet brugt som brændstof til, i første omgang, en spændende musikkarriere, og nu, i jagten på at blive blandt de mest spændende inspirationsspeakere, der findes.

Karriere

Hardeep udviklede tidligt sin interesse for musik. I en alder af kun seks år begyndte han at spille forskellige instrumenter, og især trommerne fangede hans opmærksomhed. Senere begyndte han at sætte ord sammen for sjov, i forsøget på at efterligne nogle af hans foretrukne rapgrupper.

Da Hardeep var 17 år, besluttede han sig for at jagte drømmen om at få succes indenfor musikbranchen. Det var et hårdt slid med mange forhindringer på vejen. Mange venner og dele af familien troede i starten ikke på Hardeeps drøm, men det gjorde han selv. Han holdt fast på sin vision, og efter 12 års hårdt arbejde lykkedes det i 2008 for hans gruppe Overseas at blive den størst sælgende internationale gruppe i Indien!

Hardeep har optrådt for live publikum med op til 30.000 fans samlet, og derudover for 200 millioner TV seere fra hele verden, herunder Storbritannien, Dubai, Indien og Danmark.

Musikeventyret fik dog en brat afslutning. Han blev fanget i branchens nådesløse forretningsverden, snydt for royalties og udnyttet af både pladeselskab og management. Den hårde behandling slukkede den ”ild”, som havde været livgivende for Hardeeps musikalske kreativitet, og som derfor førte til beslutningen om at forlade musikbranchen.

Nedturen

Konsekvensen af denne oplevelse af bedrag var mentalt og fysisk utroligt smertefuldt for Hardeep, som oplevede at få både mavesår og depression som følge heraf.

I tre år befandt Hardeep sig i et mørkt hul, hvor intet lys tilsyneladende kunne trænge igennem. Hardeep var klar over, at han ikke levede op til sit fulde potentiale, og langsomt begyndte han at samle kræfterne til at rejse sig op, og bevise overfor sig selv og omverdenen, at han ikke var knækket. En dag introducerede en tidligere chef Hardeep for det amerikanske begreb ”motivational speaking”, som sagde følgende: ”Hardeep, jeg kender utroligt mange ledere, men jeg har aldrig mødt et menneske, der kan inspirere mig som dig”. Dette skulle vise sig at være de gyldne ord, som åbnede en ny verden og et nyt liv for Hardeep.

I dag

Nu brænder ilden igen, men på en ny og kraftigere måde. Hardeep har et brændende ønske om at komme ud til folk med inspiration og stærke livsbekræftende budskaber, der har ”real life”-kvaliteter. Han tilfører den samme intense vilje og fokus i bestræbelsen på at inspirere mennesker og organisationer, som den, der førte ham til tops med musikken. Allerede efter kun få år som foredragsholder på fuld tid, anerkendes han som en af Danmarks bedste speakers.

Foredrag

Hardeep har, pga. sin livserfaring, multikulturelle indsigt, mange rejser, spirituelle visdom og passionerede tilgang til livet, en enestående kvalitet for at tale direkte fra hjertet til hjerterne. Hans foredrag afholdes på dansk eller engelsk, og indeholder altid en dansk/international tilgang til de udfordringer, vi alle står overfor både på et personligt og professionelt plan.

Hardeep inspirerer andre til at kæmpe for deres drømme og visioner, samt til at tage ansvar for deres egne tilværelser. Hans foredrag beskæftiger sig bl.a. med de kampe, han selv har udkæmpet for at kunne tage ansvar for eget liv, for at klare sig i skolen, for at vinde i sport, for at få succes på jobbet. Kort sagt drejer det sig om kampen mod de begrænsninger, mange er tynget af, som forhindrer dem i at sætte mål og forfølge deres drømme. Den overvældende positive respons, som Hardeep har nydt fra skoler, professionel sport og erhvervslivet, har motiveret ham til at dedikere sit liv til at inspirere andre.

8032672201_1fc447e567_o