Hardeep levered et supergodt indlæg til vores management team i Group Finance – fuldt af energi, som vi havde brug efter en lang mødedag. Det var virkelig “food for thought.”

Helle Fink, Danske Bank

I FC Midtjylland har vi haft Hardeep på besøg – det gjorde indtryk! STORT indtryk. Superliga mandskabet, akademiet og alle ansatte i den sportslige sektor var på plads i Ikast Bio. Vi fik en gennemført autentisk performance som var gennemsyret af passion, gennemslagskraft, energi og ikke mindst viden hvorpå man kan flytte sig som menneske, gruppe eller virksomhed. En kombination af egne erfaringer krydret med gode eksempler fra performance kulturen skabte en magisk formiddag i Ikast.
Vi bærer stadig Hardeeps foredrag med os i vores hjerter og i vores bevidsthed hver eneste dag. Vi kan varmt anbefale Hardeeps evner til andre. Det vil man ikke fortryde. Det er ikke sidste gang vi har set Hardeep i FC Midtjylland.

Glen Riddersholm, Cheftræner FC Midtjylland

Tusind tak til Hardeep for et medrivende, energisk og vedkommende foredrag, der fik 240 skoleledere til at se drømme materialisere sig på scenen. Hardeep formåde på en sjælden indlevende vis at få sin livshistorie fortalt og give os håb om, at vi når vores mål, hvis vi vil. Vi blev rørt og fik gåsehud af Hardeeps charmerende, flotte foredrag. Jeg kan kun give Hardeeps min bedste anbefaling – book ham.

Hans Frøslev Jensen, Skoleleder, Center for Skoler og Dagtilbud - Fredensborg Kommune

Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeeps. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører)  med sin historie.

Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde.

Gorm Rasmussen, Indehaver Carl Ras A/S

Tak for din fantastisk inspirerande tale! Vi skal absolut skrive en referanse!
Jeg skal sörge for at dit navn blir nevnt i förbindelse med de andre sessions vi skal ha i Ikano, så håber jeg du får noen förre opdrag! Tak igen!

Cecilia Ståhle, Head of Customer Operations, Ikano Bank

DSB Kundecenter’s ca. 200 medarbejdere, står overfor en stor transformation, hvor vi blandt andet implementerer et nyt IT system, som skal bidrage til højere effektivitet og bedre kundeoplevelser. Det betyder at alle ansatte i DSB Kundecenter mødes af store forandringer det kommende år, i måden hvorpå vi skal arbejde. Derfor besluttede vi os for, at medarbejdere og ledere i Kundecenteret, skulle have en indsprøjtning med energi, mod og inspiration, som Kickoff på denne krævende transformation, der vil kræve at vi alle bevæger os udenfor komfortzonen.
Til denne opgave valgte vi Hardeep, som har personlige erfaringer med, hvad der skal til for at opnå meget ambitiøse mål og drømme – samtidig med at Hardeep, med sin fortid fra en Kundeserviceafdeling ville kunne sætte sig ind i vores dagligdag.
Hardeep leverede en fantastisk præstation på sin helt egen originale, levende og inspirerende måde, der bød på Rap, humor og eksempler fra Hardeeps eget liv, kombineret med konkrete metoder til hvordan DSB Kundecenter kunne flytte sig mod nye højder. Hardeeps meget personlige budskaber, har fået os alle til at reflektere over tankemønstre som begrænser os i vores udvikling på såvel arbejdspladsen og privat. Tak for et virkelig godt foredrag, Hardeep! Der bliver stadig talt om den
inspiration du har givet DSB Kundecenter. Jeg kan på det varmeste anbefale andre virksomheder til at benytte Hardeep som inspirator, eksempelvis i forbindelse med transformationer eller bare som en ordentlig dosis energi og motivation.

Jörg van den Berk, Underdirektør
Lasse Oksbjerg, Kundeservicechef
Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet ”Forandringer & transformation” og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder.
Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.
Tine Thorn - IT Udviklingschef - Skandia

Tusind tak for et stærkt inspirerende foredrag. Efter dit foredrag har hele teamet rykket sig og fået en endnu større ansvarsbevidsthed. Dit foredrag har gjort ledelsen og medarbejderne endnu mere fokuseret og opmærksom på hvordan de enkeltes bidrag hænger sammen i det større billede. Det er utrolig vigtigt for en iværksætter virksomhed som vores at vi holder gejsten oppe da kravene er store. Dit foredrag var lige den energiopladning vi havde brug for op til lancering af vores produkt. Det en oplevelse som har inspireret hele virksomheden. Vi glæder og til dit næste besøg og vil anbefale din motivation og inspiration til vores netværk.

Jonas Gyalokay, adm. dir. og partner AIRTAME

Tusind tak for i går. Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os.

Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre. Mon ikke du snart får nogle henvendelser om et foredrag i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på, at vi ville kunne bruge dig i andre sammenhænge her i huset.

Cem Arslan, Kompetencerådgiver/Advisor – Leadership Pipeline, CfL (Center for Ledelse)

Der var en fantastisk energi fra start til slut og Hardeep var meget nærværende, fyldte hele rummet ud og nåede os alle med det samme. Hardeeps måde at inspirere os alle, rørte os dybt, nogle med tårer i øjnene. Der var også grin og glad latter, og især hans rap vakte stor succes, og vi var alle med på en rapper.
Der skal en person som Hardeep til at få os til at tænke over vores liv, og som kan flytte os ud af vores comfort-zone og gøre noget aktivt fremover. Tusind mange gange tak fordi du ville være sammen med os, Hardeep.

Inge-Lise Johansson, National Chairman, European Management Assistants Danmark
Den mand er for vild! Han fik 120 virksomhedsledere/ejere til at stå op og råbe så vi var hæse bagefter SAMTIDIG med at hans budskab trængte dybt ind hos mig og alle jeg talte med bagefter.
Anders Thue Pedersen, Founder of CleverCode.dk & The TimeBlock Method

“Tak for et motiverende, medrivende og super interessant foredrag forleden. Lige fra første møde med dig, fornemmes det tydeligt hvordan du med stor ydmyghed påtager dig opgaven, at motivere dit publikum – du formår på en seriøs og samtidig uhøjtidelig måde, at formidle dit budskab så det mærkes helt ind i hjertet. Tak fordi du aldrig gav op!  Jeg vil sørge for på vores interne blog for alle vores ejere (ca. 300 stk. familier) at skrive et indlæg om dig og vores oplevelse, der er mange erhvervsledere blandt vores ejere og derved håber jeg, at du oplever interesse fra dem”

Laila Albæk Salem Køj, Direktør 21-5.

Hardeep har en helt unik evne til at ramme mennesker i hjertet og inspirere dem til at kæmpe for deres mål. Han er passioneret og overføre hans egen passion og energi til publikum. Hardeeps foredrag er en super indslag til en hver form for business event. Jeg giver Hardeep min kraftigste anbefaling.

Nicklas Nordbergh, CEO, John Henric AB

Hvis du er ligesom 95% af os, vil du forlade rummet med en million tanker. Tanker, der vil udfordre dig i form af, hvordan, om hvad og med hvem du bruger dit liv. Ligegyldigt om det er i dit privat- eller dit professionelle liv. Er du heldig at være blandt de resterende 5% – så book ikke Hardeep. Du har løst det.. Betydningen af det hele.

Anders Mau Kristiansen, Commercial Excellence Manager Nilfisk Advanced

Hardeep taler fra hjertet. Han rørte mit hjerte med hans evne til at tale til vores inderste ønsker og ambitioner. Han motiverer og inspirerer mennesker til at udnytte livets mange muligheder.

Oskar Singha, Price Waterhouse Coopers

Det var en virkelig en fantastisk oplevelse at se Hardeep og høre hans historie.vi sagtens kunne bruge et tilsvarende oplæg ved en kommende lejlighed.

Lene Brønnum Henriksen, HR Konsulent Lemvigh-Müller

Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer.

Kaare Danielsen, Ph.D. Direktør JobIndeks

Stor Stor tak til Hardeep, som med sin personlige fortælling er blevet Powerjobsøgernes forbillede. Hardeep fortæller så indlevende og at man fornemmer situationen, så følelserne påvirkes helt ind i sjælen. Hardeep har om nogen bevist, hvordan modighed og vedholdenhed har givet ham superkræfter, som han inspirerer og motiverer flere mennesker med. Powerjobsøgerne kan på det varmeste anbefale at investere i det Hardeep tilbyder. Før Hardeeps oplæg var vi tilskuere – nu er vi spillere på banen. You don’t get what you want, but what you are. Vi er så begejstrede, at vi har booket Hardeep igen og glæder os til at opleve ham til Powerjobsøgernes næste arrangement.

Pia Rasmussen, Eventkoordinator Powerjobsøgerne

Jeg kan kun anbefale alle at bruge Hardeep som motivations taler og/eller coach. Han er et virkelig inspirerende menneske Hardeep er Danmarks mest motiverende foredragsholder!

Peter Hauge Jensen, Managing Director 3 x 34

Jeg kom for at blive inspireret til Fest for fyrede og jeg kan sige, at jeg tog hjem lige efter at have set dit show, da jeg havde fået lige præcis det jeg kom for… Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg ville få mere af at blive – så det var bare lige hjem og skrive de første 25 ansøgninger. Du skal sku også være stolt for det var uden tvivl det bedste oplæg til selvhjælp jeg har hørt – og jeg har hørt mange de seneste par år. Super Awesome.
Faktisk så har du haft så stor indflydelse på mig, at jeg stadig i morges kom i tanke om din historie. I den forbindelse tænkte jeg på, at det ville være fedt, at se en bog komme ud med den slags fra dig – også selvom du staver dårligt hehe, det kan man jo heldigvis få rettet af andre – men en super fed historie/fakta/tænke-over-det bog med ægte Hardeep-jargon i bedste rapper-stil og lige på, som du er, kunne være rigtig fedt.

Morten Pauch, CEO, Web Administrator and FreedomMarketer, Interruption Productions

Det er en ære at arbejde sammen med Hardeep der motiverer og ser mulighederne i alt. Hardeep taler på en fantastisk måde om mål og ønsket om at nå dem. Det gør publikum helt fokuseret. Han er så passioneret omkring at hjælpe andre, du faktisk blot ønsker at springe ud og ændre dit liv med det samme.

Christoffer Hansen, Medstifter og Formand Tycoons Business Network

Netværk og Sparring Hej Hardeep, tak for besøget, din energi og din dejlige ligefremme måde at være på – SÅDAN… Super at vi kunne kombinere foredraget med lidt rap og fællessang 🙂 Du var med til at gøre netværksfesten til en super oplevelse.

Tino Jønsson, Netværk og Sparring

Hardeep er nok den bedste af alle de foredragsholdere, jeg har hørt gennem tiderne og jeg har hørt mange.

Susanne Mainz, EA, PA, sparring partner